NATHALIE

Hundskötare
Djurvårdare via Spånga Djurgymnasium


Mitt namn är Nathalie men kalla mig mer än gärna Natta! Jag bor i Strängnäs med min man och våra djur. Jag har alltid haft ett enormt djurintresse och framförallt hundar! Just av det stora djurintresset så valde jag att utbilda mig till djurvårdare på Spånga Djurgymnasium. Där ingick praktik på flertal hunddagis, stall, djurparker och veterinärkliniker, vilket var superkul! Jag har även gått en del hundkurser så som valpkurs, vardagslydnad, nosework m.m.
Jag har jobbat på Tassar av Stål tidigare, mellan 2016-2020, då ville jag testa på att jobba med något annat. Men jag valde att komma tillbaka 2021! Att jobba på Tassar av Stål är verkligen superkul och passar mig perfekt!

HEKTOR OCH GIMLI

Hektor

Huskyblandning
Född: 2008-01-01

Hektor är en gammal herre som älskar snö och att ta det lugnt! Hektor kom till mig när han var 3 år gammal och hade sina "problem" som vi jobbat tillsammans med under åren och fått en väldigt fin relation.

Klockarbol's Black Murphy "Gimli"

Welsh Corgi Cardigan
2017-06-09

Gimli är en glad och aktiv kille som älskar all typ av träning och aktiviteter, speciellt nose work. Det är något som vi gör ofta i vardagen och hoppas på att tävla i vid ett senare tillfälle!