NATHALIE

Hundskötare
Djurvårdare via Spånga Djurgymnasium


Mitt namn är Nathalie men kalla mig mer än gärna Natta! Jag är 29 år och bor i Strängnäs med min man och våra djur. Jag har alltid haft ett enormt djurintresse och framförallt hundar! Och just av det stora djurintresset så valde jag att utbilda mig till djurvårdare på Spånga Djurgymnasium. Där ingick praktik på flertal hunddagis, stall, djurparker och veterinärkliniker, vilket var perfekt för mig! Jag har även gått en del hundkurser med en av mina hundar så som valpkurs, vardagslydnad, NW m.m.

Jag har jobbat på Tassar av Stål tidigare, mellan 2016-2020 och även varit extra arbetare under 2021. Att jobba på Tassar av Stål är verkligen superkul och passar mig perfekt!

HEKTOR OCH GIMLI

Hektor

Huskyblandning
Född: 2008-01-01

Hektor är en gammal herre som älskar snö och att ta det lugnt! Hektor kom till mig när han var 3 år gammal och hade sina "problem" som vi jobbat tillsammans med under åren och fått en väldigt fin relation.

Klockarbol's Black Murphy "Gimli"
Welsh Corgi Cardigan
Född: 2017-06-09

Gimli är en glad och aktiv kille på 5 år! Älskar all typ av träning och aktiviteter, speciellt nose work. Det är något som vi gör ofta i vardagen och hoppas på att tävla i vid ett senare tillfälle!