EN DAG PÅ DAGIS

07.00-09.30

Dagiset öppnar. Ägare börjar lämna sina hundar på dagis. Vatten till hundarna bärs ut i boxarna, småstäd och mys fixas! Hundarna är glada att träffa sina kompisar (det var ju så länge sedan sist...) och de leker och myser tillsammans. Vi ser alltid till att leken går snällt till och att den hålls på en lugn nivå.

10.00-13.00

Förmiddagspromenaden äger rum! Ungefär häflten av hundarna går 10.00-11.30, och resterande hundar går 11.30-13.00. Vi lägger stor vikt vid motion på vårt dagis och går gärna snabbt och långt, men såklart så pausar vi vid gräs så att alla hundar hinner göra ifrån sig ifred. Vi försöker alltid hitta grönområden och natur att gå i. Tack vare vår lokalisering har vi både skog, vatten och grönska i närheten. Årstaskogen, Bläcktornsparken, Tantolunden, Vitabergsparken och Skinnarviksparken är olika grönområden som vi gärna promenerar till.

13.00-14.30

Under personalens lunch är det vila på dagis. Hundarna är trötta efter förmiddagspromenaden och det är alltid knäpptyst på dagis. När personalen har ätit sin lunch så går de gärna in och vilar tillsammans med dagishundarna!

14.30-16.00

Under eftermiddagspromenaden så delar vi upp hundarna i två grupper igen och varje grupp får en lugnare rastningspromenad. Vi luktar på blommor, utforskar omgivningen och kissar på intressanta ställen.

16.00-18.00

Alla promenader är klara och hela lokalen börjar städas. Nu börjar också hundar gå hem! Vi skakar filtar, sopar eller dammsuger, skurar och tvättar smutsiga filtar varje dag. Klockan 18.00 stänger dagiset för dagen.